marți, 22 martie 2011

Curs de editare de publicaţii la Biblioteca Judeţeană Harghita


În luna martie a fost programat un curs de editare de publicaţii la Biblioteca Judeţeană Johannes Kájoni din Miercurea Ciuc. Cursul a durat 8 zile (9-12 şi 16-19 martie), unde participanţii au însuşit toate elementele necesare pentru a redacta o publicaţie cu Infranview şi cu programele aflate în MS Office (Word, Excel şi în final programul Publisher) .

Mulţumiri organizatorilor cursului: RMKE (Asociaţia Bibliotecarilor Maghiari din România), fundaţiei Szülőföld Alap pentru sprijin şi celor doi profesori ai cursului veniţi de la Biblioteca Naţională Maghiară Széchényi din Budapesta, Nagy László şi Rigó Tamás.


La acest curs au participat 10 bibliotecari din ţară: André Katalin din Miercurea Ciuc, Barabás Zója din Odorheiu Secuiesc, Borbé Levente din Miercurea Ciuc, Botorok Ildikó din Odorheiu Secuiesc, Jakab Anna din Miercurea Ciuc, Kelemen Katalin din Miercurea Ciuc, Kiss Szende Enikő din Braşov, Nagy György Erika din Miercurea Ciuc, Péter Antal din Miercurea Ciuc şi Tamás Ildikó din Cluj Napoca.

Borbé Levente

Niciun comentariu: