joi, 5 noiembrie 2009

Invitaţie la Concursul de Participare Comunitară, tema Biblioteca - spaţiu pentru divertisment şi socializare

Dragi colegi,

Ediţia CPC noiembrie - decembrie 2009 se va desfăsura sub tematica Biblioteca - spaţiu pentru divertisment si socializare.
În această ediţie IREX aşteaptă aplicaţii pentru finanţări cuprinse între 100 si 2.500 USD, care să ajute la punerea în practica a unor proiecte comunitare în biblioteci. Durata proiectelor propuse trebuie să fie cuprinsă între o lună şi şase luni. Pentru a fi înscrise în competiţie propunerile trebuie să se încadreze în tematica anunţată (Biblioteca - spaţiu pentru divertisment şi socializare) şi să respecte condiţiile de eligibilitate specificate în Regulament.
Data limita pentru înscrierea propunerilor dumneavoastră în competiţie este 30 noiembrie 2009 (orele 24:00).
Pentru informaţii detaliate despre desfăşurarea competiţiei studiaţi cu atenţie Regulamentul Concursului de Participare Comunitară şi Pachetul de informaţii CPC, documente disponibile pe website-ul programului (http://www.biblionet.ro/show/index/k/43) şi pe forumul biblionet.ro, în secţiunea dedicată (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=35). Pachetul de informaţii CPC include formularul pentru aplicaţie (“Aplicaţie la Concursul de Participare Comunitară”) şi documente cu informaţii suplimentare. Pentru întrebări şi sugestii nu ezitaţi să ne scrieţi la office@irex.ro, completand “Întrebare CPC” în câmpul “Subiect”, sau pe forum, în secţiunea dedicată: Concursul de Participare \ Întrebări şi răspunsuri (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=34).

Aşteptăm cu interes propunerile dumneavoastră!
Vă rugăm, de asemenea, să diseminaţi acest anunt către colegii interesaţi!

Cu stimă,
Anca Rapeanu

Library Specialist
Biblionet Romania

Mob: +40 730 620 497
Tel: +40 21 410 25 63
Fax: +40 21 410 25 64
Web: www.biblionet.ro

Niciun comentariu: