miercuri, 23 septembrie 2015

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a vor putea deconta manuale în valoare de 55 de lei

Ministerul Educaţiei a publicat un proiect de hotărâre de guvern prin care elevii de clasa a XI-a şi a XII-a vor putea deconta manuele, însă decontul nu poate depăşi suma maximă de 55 de lei până la data de 15 noiembrie 2015.

Pentru decontarea cheltuielilor pentru achiziţionarea manualelor şcolare, elevii înmatriculaţi la clasele a XI-a, a XII-a şi a XIII-a depun la secretariatul unităţii de învăţământ o solicitare scrisă, însoţită de factura fiscală/facturile fiscale din care reies numele elevului/părintelui sau tutorelui legal instituit, informaţiile referitoare la manualele achiziţionate – suma achitată, titlul, autorii, editura, după caz.
În cazul în care suma achitată la cumpărarea manualelor este mai mare sau egală cu 55 lei, se va deconta suma de 55 de lei.
În cazul în care suma totală achitată la cumpărarea manualelor este mai mică decât 55 lei, se va deconta suma totală precizată în factură/facturi.
Unităţile de învăţământ decontează sumele cheltuite pentru care au fost depuse documente justificative până la data de 15 noiembrie 2015.


Link / Mai departe: http://adevarul.ro/educatie/scoala/elevii-clasa-xi-a-xii-a-vor-putea-deconta-manuale-valoare-55-lei-1_55ed7b75f5eaafab2c59c38c/index.html

 

 

Niciun comentariu: