joi, 23 iunie 2011

Conferință Națională a ABR 2011

Informații preliminare privind a XXII-a Conferință Națională a ABR



Cea de-a XXII-a Conferință Națională a ABR, cu tema Bibliotecile în Societatea Cunoașterii, va fi găzduită de Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, în perioada 7-9 septembrie 2011.

Prin bunăvoința gazdelor noastre, este posibilă cazarea în spațiile de cazare ale universității, gratuit. În acest scop, membrii ABR sunt rugați să-și comunice intenția de participare până cel târziu la data de 31 iulie, la adresa de e-mail a conferinței: bcu.cid@ulbsibiu.ro. Rugăm președinții de filiale să se mobilizeze și să transmită centralizat aceste prime date de participare.

Ținând cont de faptul că în acest an, conform Statutului ABR, se vor desfășura alegeri în toate structurile de conducere ale asociației, inclusiv la nivel central, Conferința Națională de la Sibiu prezintă o importanță aparte. De aceea, membrii ABR sunt invitați să participe în număr cât mai mare, astfel încât la Conferința Națională să fie reprezentate toate cele 41 de filiale județene ale asociației.

Link:

http://www.abr.org.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=117%3Ainformaii-preliminare&catid=112%3Aa-xxii-a-conferin-naional-a-abr&Itemid=85&lang=en

Niciun comentariu: