marți, 14 noiembrie 2017

"Să intri în pielea unei fete e chestie de talent"




Titlul de mai sus este formularea succintă a uneia dintre concluziile dezbaterii „Convinge-mă să citesc!”, desfăşutate la Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” din Miercurea-Ciuc, în data de 9 noiembrie, în încheierea ediţiei din acest an a concursului de lectură "Bătălia cărţilor". În cadrul dezbaterii, elevi din Miercurea-Ciuc şi alte localităţi ale judeţului au recomandat cartea preferată dintre cele citite pentru concurs, timp de jumătate de an.
În cadrul dezbaterii, elevi ai şcolilor din Miercurea-Ciuc, Bilbor, Tulgheş şi Sărmaş au susţinut cartea preferată dintre cele zece citite pentru concurs, au pus întrebări şi, la rândul lor, au răspuns la întrebări legate de cărţile citite. S-au exprimat idei proprii, generate de lecturile propuse pentru concurs, dar şi de experienţa de lectură dobândită de-a lungul timpului.
Juriul, la fel ca şi în anii precedenţi, a oferit evaluare nuanţată. Au fost formulate aprecieri individuale pentru fiecare concurent în parte şi s-au acordat numeroase premii pentru performanţă.
Premiul CITITORUL ANULUI:
categoria copii: Coja Petru (Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, Miercurea-Ciuc)
categoria adolescenţi: Tecă Alina (Colegiul Naţional „Octavian Goga”, Miercurea-Ciuc)
Biblioteca Judeţeană Kájoni János din Miercurea-Ciuc felicită toţi participanţii şi mulţumeşte tuturor profesorilor şi bibliotecarilor care au contribuit la buna desfăşurare a concursului. Mulţumim cotidianului „Informaţia Harghitei” pentru parteneriat şi mulţumim Consiliului Judeţean Harghita pentru susţinerea financiară generoasă a tuturor ediţiilor concursului.
Sursă / mai multe fotografii: http://biblioteca.judetulharghita.ro/ro/nd/559/sa-intri-in-pielea-unei-fete-e-chestie-de-talent



Niciun comentariu: