joi, 2 noiembrie 2017

Semifinala de la Miercurea-Ciuc a concursului de lectură „Bătălia cărţilor" 2017



Joi, 9 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00, va avea loc la Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” semifinala concursului de lectură „Bătălia cărţilor”.

Aşteptăm la eveniment treizeci de concurenţi din Miercurea-Ciuc, Tulgheş, Sărmaş, Bilbor, care în ultimele şase luni au lecturat cele câte zece romane din literatura contemporană, destinate copiilor cu vârsta 11-13 ani, respectiv adolescenţilor cu vârsta 14-18 ani.

A venit momentul când concurenţii vor recomanda cartea preferată, încercând să convingă publicul şi juriul, în cadrul dezbaterii „Convinge-mă să citesc!”. Activitatea desfăşurată de tinerii cititori în lunile care au trecut va fi recompensată de organizatori cu premii de participare şi premii pentru performanţă, cu susţinerea financiară a Consiliului Judeţean Harghita.

Un eveniment asemănător va avea loc şi la Biblioteca Municipală „George Sbârcea”, unde vor evolua strict elevii din Topliţa, în ziua de 22 noiembrie 2017.
În finala propriu-zisă vor intra cei patru câştigători ai etapelor de la Miercurea-Ciuc, respectiv Topliţa. Astfel, la sfârşitul lunii noiembrie vom fi în măsură să desemnăm pe cei doi reprezentanţi ai judeţului Harghita la etapa naţională a concursului.



Niciun comentariu: